FFM me telegram ngushëllimi për Fadil Vokrrin

Vdekja e presidentit të Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri ka prekur të gjithë opinionin sportiv, futbollist, ish-futbollist dhe personalitete të shumtë të futbollit. Pasi morën lajmin e hidhur, letra ngushëlluese për pak orë në drejtim të familjes Vokri kanë arritur nga shumë institucione të ndryshme të futbollit, ndërsa