Flamuri shqiptarë sonte prezent edhe në Vaduz në ndeshjen Lihtenshtejn-Maqedoni (VIDEO)

Pasi ia doli të marrë pjesë për herë të parë në histori në një Kampionat Europian, Maqedonia e Veriut tashmë ka”oreks” për një tjetër kompeticion madhor siç është Botërori “Qatar 2022”, dhe po luan shanset e saj që të sigurojë të paktën vendin e dytë në grupin “J”. Sonte në Vaduz,

Finale e Ligës së Kampionëve pa flamur shqiptarë nuk  ngjan!

Flamuri shqiptarë tashmë është bërë zakon në ndeshjet e rëndësishme europiane. Ashtu si vitet e kaluara në finalet e Ligës së Kampionëve, ashtu edhe në finalen e së shtunës, tifozët shqiptarë kanë gjetur mënyrën që të tregojnë se janë të pranishëm në stadium. Kësaj rradhe flamuri shqiptarë qëndronte në tribunën përballë dhe