Valon Berisha pjesë e formacionit më të mirë të eliminatoreve të shtatorit

Ndeshjet eliminatore për Europianin e vitit 2020, u rikthyen këtë javë, ku në fushë zbritën të gjitha skuadra europiane, duke zhvilluar ndeshjet e tyre për fazën në grupe, e mes tyre ishin edhe Maqedonia e Veriut, Shqipëria dhe Kosova. Pikërisht kjo e fundit bëri dy ndeshje shumë të mira ndaj kombëtareve