Donaruma dhe partnerja e tij lidhen dhe grabiten në shtëpinë e tyre nga disa persona të maskuar

E trishtuar ka rezultuar të jetë nata e kaluar për portierin e kombëtares italiane të PSZh-së, Xhanluixhi Donaruma dhe partneren e tij, të cilët ishin viktima të një grabitjeje në shtëpinë e tyre në Paris. Sulmi ndodhi natën mes të enjtes dhe të premtes, sipas informacioneve nga faqja franceze “Actu17”. Sipas