Agjencioni për Rini dhe Sport organizon pritje për medalistin e argjendtë Besir Alilin

Përveç Komitetit Olimpik të Maqedonisë edhe Agjencioni për Rini dhe Sport në krye me Darko Kaeskin organizuan pritje për medalistin e Kampionatit Evropian për Kadetë, Besir Alilin. Në zyrat e ARSM-së në takim së bashku me Besirin ishin edhe seleksionuesi Sedat Baftiu, presidenti i Federatës së Mundjes të Maqedonisë, Betim Vrenezi