Shkëndija me dy mungesa të rëndësishme zbret sot në fushëpërballë kazakëve të Kaysar

Shkëndija po vazhdon me përgatitje intensive në Turqi. Me ngarkesë të shtuar stafi teknik kërkon të realizojë në maksimum planprogramin dhe pavarsisht lodhjes ekipi vijon të punojë edhe në ndërtimin e lojës, krahas akumulimit të forcës dhe qëndrueshmërisë. Në këtë drejtim, sot futbollistët “kuqezi” do të zhvillojnë edhe ndeshjen e tretë