Jovan Kaçevski do të referojë derbin Renova-Shkupi, Jakimovski kryesor te Skopje-Shkëndija!

Jovan Kaçevski do të jetë referi kryesor i derbit shqiptarë ndërmjet Renovës dhe Shkupit që do të luhet në fundjavë në kuadër të xhiros së 25-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë. Ndihmës të Kaçevskit do të jenë Zharko Todorovski dhe Razme Bakraçeski. FFM ka përcaktuar Dejan Jakimovskin për