7 skuadrat e eliminuara nga Skënderbeu në Evropë

Skënderbeu ka eliminuar shtatë skuadra në arenën europiane, 3 në Ligën e Kampioneve dhe 4 në Ligën e Europës. Në Ligën e Kampionëve:  Neftçi Baku (Azerbajxhan), Krusaders (Irlanda e Veriut) dhe Milsami Orhei (Rumani). Në Ligën e Europës: Sant Jula (Andorra), Kairati (Kazakistan), Mllada Boleslav (Çeki) dhe Dinamo Zagreb (Kroaci).