Riaktivizohen ish-futbollistët e njohur, Muzafer Ejupi dhe Bujamin Asani, do  luajnë për KF Studeniçanin

Ish-futbollistët e mirënjohur, Muzafer Ejupi dhe Bujamin Asani kanë vendosur që të kthehen në terrenet e futbollit dhe të ndihmojnë klubin e tyre të fshatit- KF Studeniçani në realizimin e ambicieve të tyre për ta ngjitur në Ligën e Tretë-Veri, shkruan Open-TV. Ejupi e përfundoi karrierën e tij futbollistike në vitin