E bukur, KF Studeniçani do garoj edhe me ekipin e seniorëve! Ekipin do e udhëheq ish futbollisti i FC Shkupit!

Lajme të mira vijnë nga Komuna e Studeniçanit, më saktësisht nga fshati Studeniçan, ku falë një organizimi të shkëlqyer të një grupi të të rinjëve mjaft entuziast, por edhe gatishmërisë së Komunës për të ndihmuar idetë e këtij grupi, është vendosur që KF Studeniçani, duke nisur nga ky edicion të

Drejtori i ARSM-së Mojsoski, viziton KF Studeniçani

Sot për vizitë pune në Komunën e Studeniçanit ishte Drejtori i Agjencionit për Rini dhe Sport, Naumçe Mojsovski, njofton “infOSport.mk”. Ky i fundit nga ana e Kryetarit, Azem Sadiku, u njoftua për projektet sportive në komunën e tij, përfshirë këtu edhe Qendrën Rekreatve Sportive – Studeniçani. Studeniçani bëhet me klub futbolli Kujtojmë tashmë