Kiril Izov flet në prag të ndeshjeve kontrolluese kundër Gjeorgjisë

Përfaqësuesja e Maqedonisë në konkurrencë të femrave në Tbilisi do të luajë dy ndeshje kontrolluese ndaj përfaqësueses së Gjeorgjisë. Ndeshjet kontrolluese do të luhen në datat 25 dhe 28 shkurt. Futbollistet e tona dje edhe zyrtarisht kanë nisur përgatitjet për ndeshjet e ardhshme kundër Gjeorgjisë. Përzgjedhësi i Përfaqësueses së Maqedonisë në konkurrencë të