Thirrjet anti shqiptare të Komitëve! Vallë ranë në veshin e delegatit të ndeshjes (VIDEO)

Sot në futbollin elitarë në program ishte derbi ndeshja midis Vardarit dhe Shkëndijës. Ishte kjo një ndër ndeshjet më të mira ta zhvilluara mes këtyre dy skuadrave viteve të fundit. Gjithçka ishte e përkryer në këtë ndeshje, duke filluar nga kushtet atmosferike, atë që dhanë aktorët në fushë si dhe