Idriz Batha që ishte shumë pranë Shkëndijës, përfundon në kampionatin grek

Idriz Batha ishte shumë pranë Shkëndijës, mirëpo termat financiar bënë që kapiteni i Partizanit të mos vishet “kuqezi”. Kësisoj 26-vjeçari Batha karrierën e tij do ta vazhdojë në kampionatin grek, më saktësisht te skuadra e Larisës. Marrëveshja mes Bathës dhe klubit grek thuhet se është mbyllur, dhe se pritet edhe