Theu karantinën, klubi i njohur europian penalizohet me -6 pikë dhe humb kryesimin!

Një lajm shumë i hidhur për klubin e njohur austriak, LASK Linz, kryesuesve të elitës së futbollit austriak para pandemisë “Covid 19”. Federata austriake e Futbollit ka penalizuar me -6 pikë këtë skuadër, pasi të njëjtit ishin stërvitur në periudhën që ishte e ndaluar reptësisht stërvitja. Për shkak të thyer të