Asensio me “het-trik” ia bënë “përhajr” debutimin Maqedonisë në Evropian

Përfaqësuesja e Maqedonisë U21 me disfatë të thellë 5:0 nga Spanja ka debutuar në Kampionatin Evropian për të rinjë në Poloni. Ndeshja e zhvilluar në kuadër të grupit B në Evropianin e Polonisë, ndërmjet Spanjës dhe Maqedonisë iu takoi favoritëve në letër. Ai që shkëlqeu në këtë përballje ishte futbollisti i