Matej Angellov: Duam fitore ndaj Gjibraltarit dhe Suedisë

Përfaqësuesja e Maqedonisë deri në moshën 21 vjeçare, vazhdoi sot me përgatitjet për sfidat e ardhshme nga cikli kualifikues i marsit për kualifikim në Kampionatin Evropian që do të mbahet në Sllovaki në vitin 2025. Të përzgjehdurit e seleksionuesit Dragan Kanatllarovski në ora 16:00 në qendrën stërvitore "Petar Milloshevski", do të