Shkëndija mëson kundërshtarët në miqësoret e Turqisë

Shkëndija e Tetovës ka mbyllur javën e parë të përgatitjeve dimërore dhe stafi teknik gradualisht zmadhon intensitetin dhe ngarkesën në seancat stërvitore. Në bazë të planprogramit të ekipit të parë për këtë periudhë të përgatitjeve janë planifikuar të zhvillohen dy ndeshje kontrolluese. Kështu të mërkurën (16 janar) në qendrën sportive në Tetovë