Shkodran Mustafi: Krenar që jam musliman dhe që rrjedhë nga një familje që fal namazin

Futbollisti me origjinë nga Gostivari, Shkodran Mustafi pa dyshim se është njëri nga futbollistët shqiptar më të suksesshëm në futbollin europian. Anëtari i Arsenalit përpos që është një futbollist mjaftë i mirë, ai është edhe një praktikues i fesë islame. Ai ka treguar një prapaskenë interesante se si nuk pinte