Talenti Orhan Emini që synon të rritet në hendbollist cilësor! (VIDEO)

Në kohën kur hendbolli i Maqedonisë sërish ngritet në piedestalet më të larta në suaza ndërkombëtare si asnjë sport tjetër kolektiv në Maqedoni, është shumë i natyrshëm interesi i opinioninit dhe të rinjëve për këtë sport. Është interesant fakti se shqiptarët asnjëherë nuk kanë qenë të përfshirë në përfaqësueset e