Super atmosferë në Ligën e Dytë midis Tikveshit dhe Vardar N. (VIDEO)

Një super atmosferë mbizotëroi sot në përballjen e Ligës së Dytë Futbollistike të Maqedonisë, midis Tikveshit dhe Vardar Negotinës, njofton “infOSport.mk”. “Lozari” të Tikveshit në njërën anë dhe “Vinari” të Vardar Negotinës në anën tjetër krijuan një super atmosferë, që me siguri se e kanë zili edhe disa skuadra nga Liga