Xhoshua mundi me pikë Frenklin, fundi solli  një përplasje të gjerë mes dy kampeve!

Entoni Xhoshua ka fituar super përballjen me boksierin amerikan, Xhermejn Franklin, edhe atë me një vendim unanim të gjyqtarëve. Britaniku Xhoshua triumfoi pas 12 raundeve, atje ku pas luftës vlerësimi i gjyqtarëve ishte në anën e tij118-111, 117-111 dhe 117-111. Xhoshua e kishte një dominim gjatë meçit, por që edhe kundërshtari u