Trstena ende ai i vjetri, kampioni gjithmonë mbetet kampion! (VIDEO)

Shaban Trstena i vetmi që mban titullin e kampionit Olimpik nga sporti i mundjes nga Maqedonia, ka treguar se ende e mban at formën e tij të vjetër dhe se mosha ka shumë pak rëndësi në jetën e tij.

Trstena ka qenë i ftuar në një emision televiziv, ndërsa në fillim, ka bërë një duel me prezentuesin, ku sigurisht lufta i takoi kampionit, që ngriti lartë dhe rrëzoi për dysheme ‘kundërshtarin’ si në kohërat e vjetra.

Ова е борбата во студио со златната Олимписка боречка легенда Shaban Trstena Goce Andreevski

Публикувахте от Утринска на Телма / Utrinska na Telma в 26 октомври 2017 г.

Leave a Reply