FFM më 17 mars zgjedh presidentin e ri, kandidat edhe Sejdini

Federata e futbollit të Maqedonisë më 17 mars do të mësojë emrin e presidentit të ri. Kjo gjë paralajmërohet pas mbledhjes së sotme të Këshillit Drejtues të shtëpisë së futbollit vendor, ku mes vendimeve më të rëndësishme është caktimi i datës së mbajtjes së Kuvendit të Rregullt vjetor.

I njejti është caktuar për 17 mars në Ohër dhe gjithashtu është konfirmuar se në të njejtën një prej pikat kryesore të rendit të ditës do të jetë zgjedhja e kryetarit të ri. Ushtresi aktual i Detyrës së presidentit të FFM-së, Muhamed Sejdini besohet të jetë një prej kandidatëve, ndërsa paralajmërohen edhe Vllatko Kostov dhe Vujadin Stanajkoviç.

Leave a Reply