Basri Latifi pajiset me diplomë për trajner hendbolli

Pasi zyrtarisht mbylli karrierën aktive si hendbollist, Basri Latifi tashmë edhe zyrtarisht posedon diplomë të shkallës së parë për trajneri hendbolli. Ai gjatë kësaj fundjave mori pjesë në një seminarë që u organizua në Ohër.

Trajnimi dhe ndarja e diplomave për trajnerë të hendbollit u bë nga Federata e Hendbollit të Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Qendrën për Edukim të trajnerëve të hendbollit.

Leave a Reply