“Copa 90” publikon video për Shkëndijën dhe festën e 25 vjetorit të “Ballistëve”

Pasi u bë klubi i parë nga vendi që arriti të bëhet anëtare e platformës digjitale “Dugout”, sot një video material për Shkëndijën e Tetovës dhe festën e tifozëve “Ballistët” ka postuar prestigjiozja “Copa 90”. Ata me Shkëndijën ishin “njoftuar” në takimet me Milanin në “Play off”-in e Liga Evropës dhe