ZYRTARE, “Copa America 2020” në Argjentinë dhe Kolumbi, ndeshjet paralel me atë të Euro 2020

Argjentina dhe Klumbia do të jenë nikoqir të “Copa America 2020”. Lajmi është konfirmuar edhe nga pres qendra e CONMEBOL. Vendlindja e Lionel Messit do të jetë nikoqire e shteteve nga zona jugore,  ku përveç vetë Argjentinës, përfshihen edhe shtetet si Bolivia, Kili, Paraguai dhe Uruguai. Ndërkohë Kolumbia do të mirëpret