Flet për herë të parë arbitri holandez që i mohoi golin Ronaldos ndaj Serbisë!

Polemika nuk shuhet, përkundrazi, ajo ndizet. Dhe kështu, në përpjekje për të hedhur ujë në zjarrin e ndezur pas golit të anuluar të Ronaldos në Beograd nga arbitri Danny Makkelie, vetë ky i fundit donte të kërkonte falje për “gafën”. I kontaktuar nga gazeta luzitane “A Bola”, “bilbili” holandez shpjegoi incidentin,