Shkëndija nuk duhet frikësuar për të ardhmen, tre gjenerata të grupmoshave kualifikohen në finale të Kupës

Se Shkëndija dita ditës po shndërrohet në një skuadër me renome dhe të fuqishme, po dëshmojnë edhe rezultatet e kësaj skuadre që po i arrinë me grupmoshat e reja, njofton “infOSport.mk”. Përveç përkushtimit maksimal të ekipit të parë, drejtuesit e skuadrës tetovare vëmendje të posaçme po ju kushtojnë edhe grupmoshave