“Provokacija”, hendbollistet kosovare vallëzojnë dhe këndojnë shqip midis Beogradit (VIDEO)

Vjen “provokacja” e rradhës për Serbinë nga sportistët shqiptarë. Kësaj rradhe janë hendbollistet e reja të të përfaqësueses së Kosovës që bëjnë një gjë të tillë. Ata në Beograd duheshe të zhvillojnë ndeshjen e vlefshme për kualifikueset e Botërorit U20 kundër Serbisë, por e njëjta nuk u zhvillua. Ata megjithatë nga