IFAB po përgatit një rregull revolucionar në futboll: Pezullim për 10 minuta nëse kundërshtojnë arbitrin

“The Times” shkruan se IFAB po mendon të ndryshojë ligjet e lojës dhe të vendosë një pezullim 10-minutësh për futbollistët që protestojnë ashpër para arbitrëve. IFAB gjithashtu dëshiron të prezantojë një rregull që ekziston edhe në regbi, ku kapiteni i ekipit është i vetmi që mund të flasë me arbitrin për