Kupa mbarëkombëtare “Nënë Tereza” do të zhvillohet në “Air Albania”, ja formati i këtij kompeticioni

Atë që e ndan politika për shumë arsye, futbolli përpiqet ta bashkojë dhe diçka ka filluar të lëviz. Bëhet fjalë për shqiptarët, ato të Shqipërisë dhe Kosovës të cilët nëpërmjet lojës më të bukur në botë, do të kenë mundësinë të garojnë së bashku për një trofe të vetëm, kupën që