Lenglet i Seviljas arrinë marrëveshje me Barcelonën!?

Mediat spanjolle kanë konfirmuar arritjen e marrëveshjes mes Barcelonës dhe mbrojtësit të Seviljës, Klement Lenglet. 22-vjeçari me kampionët e Spanjës, pritet të nënshkruajë kontratë për 5 vite, ndërkohë që tashmë pritet te arrihet një akord mes klubeve. Francezi, i cili ka bërë një sezon mjaft të mirë me “andaluzianët”, fillimisht ka patur