Kryeministri shqiptarë i Malit të Zi, Abazoviç, prezent në ndeshjen e Struga Trim Lum, takim me nr.1 të struganëve, Mendi Qyra

Ndeshjen e mbrëmshme në Podgoricë midis Buduçnost dhe Struga Trim Lum, për së afërmi nga ulëset VIP e ka ndjekur edhe Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç. Ky i fundit fillimisht ju uroj mirëseardhje struganëve me në krye pronarin, Mendi Qyra, i cili gjatë pushimit mes dy pjesëve shfrytëzoi