Shpëtim Duro flet për përgatitjet në Turqi dhe ndeshjen e nesërme kundër Orenburg

Struga Trim Lum po vazhdon përgatitjet dimërore në Antalia të Turqisë, aty ku do të qëndrojë deri me datë 03 shkurt. Skuadra strugane përmes seancave të rregullta stërvitore dhe ndeshjeve kontrolluese do të kërkojë të ndërtojë fizionominë që kërkon shefi i stafit teknik, Shpëtim Duro. Strategu nga Shqipëria nesër kundër rusëve të