Kishte lidhje me huliganët e Partizanit! Jep dorëheqje presidenti i Federatës serbe të futbollit

Presidenti i Fedetatës së Futbollit të Serbisë, Slavisha Kokeza ka dhënë dorëheqje pas hetimeve ndaj tij për lidhje me huliganët serbë të futbollit, të cilët u arrestuan së fundmi nën dyshimin për vrasje, rrëmbim dhe trafikim të drogës. Kokeza dha dorëheqje të hënën përmes një komunikate për media, ku shkroi se