Ndodh në Kosovë: Klubi nga Liga e Parë ndërron dy trajnerë ende pa filluar kampionati!

Hasan Krasniqi është trajneri më jetëshkurtër në historinë e futbollit kosovar, pasi që nuk ka arritur të drejtojë ekipin e Vitisë më shumë se 20 ditë, teksa është larguar ende pa filluar kampionati, shkruan Gazetasheshi.com. Krasniqi dhe Vitia kanë ndërprerë bashkëpunimin ende pa e nisur mirë atë, teksa klubi nga Liga