Bolt gërmen varrin e shokut të tij, Mejson (VIDEO)

Njeriu më i shpejtë i planetit, Usain Bolt është vërejtur në vendlindjen e tij në Xhamajkë, se si ndihmon në gërmimin e varrit të shokut të tij, Xhermejn Mejson, i cili ndërroi jetë ditë më parë.

34-vjeçari Mejson, fitues i medaljes së bronzit në kërcim për së larti nga Lojrat Olimpike në Pekin humbi jetën pas një aksidenti me motoçikletën e tij, duke tentuar që ti ik komunikacionit të ngarkuar në qytet.

Bolt dhe Mejson janë miq që nga viti 2002, ndërsa për miqësinë e tyre të ngushtë, pa dyshim se flet edhe video materiali në vijim:

Leave a Reply