Aktori që fitoi garën në 100 m përballë Usain Boltit (VIDEO)

Aktori Kevin Hart ka triumfuar përballë njeriut më të shpejtë në botë, Usain Bolt. Në një reklamë të Pokerstars, Kevin Hart dhe Usain Bolt u përballën me njëri-tjetrin në një garë shpejtësie.

Garën e fitoi aktori komik, i cili pati kohë edhe të ulte ritmin dhe të tallej me xhamajkanin në metrat e fundit. Duhet thënë se Kevin Hart u nis me 30 metra avantazh.

Leave a Reply