Sportisti kosovar një hero i vërtetë, ndal personin që rrezikonte me kallashnikov (VIDEO)

Jo rastësisht mban epitetin e njeriut më të fortë Kosovë, e ky është Bujar Muli i cili me fuqinë e tij fizike ka mahnitur mbarë Kosovën.

Por përveç kësaj Muli njihet edhe si një besimtar dhe person i përkushtuar në punën që kryen tani jashtë vend si sigurim i një klubi nate.

Se sa është i gatshëm të sakrifikoi për të tjerët, e tregon edhe kjo video në vijim, ku Muli e ndalë një person që po synonte të hynte në diskotekë me kallashnikov, sipas pamjeve të siguruar nga vet ai.

Është Muli ai i cili e neutralizon sulmuesin i cili po të mos ndalej do të mund të ishte me fatalitet. (gazetasheshi)

Falenderimi I takon Allahut qe na mundesoj te dalim fitimtar Nje person vjen me Kallashnikov ne diskotek Por fal Zotit dulem faqe bardhSka loj me neve ShqiptarveFrance Avalon

Публикувахте от Bujar Muli в Понеделник, 31 декември 2018 г.

Leave a Reply