Nuk do të ketë futboll as në Francë

Franca ka vendosur të ndërpresë dy kampionatet e futbollit, “Ligue 1” dhe “Ligue 2”. Nuk do të ketë asnjë zhvillim ndeshje në këto dy kampionate, deri në një njoftim të dytë nga Federata Franceze e Futbollit.

Ndërsa në Angli, Everton u bë ekipi i radhës që anulon gjithçka, duke i futur lojtarët dhe të gjithë pjesëtarët e stafit në izolim 14 ditor.

Koronavirus është real, është këtu dhe të gjithë po marrin masa që të mos preken nga ky fenomen që ka marrë mijëra jetë deri më tani.

Leave a Reply