Rregulli i 5 zëvendësimeve, UEFA merr vendimin final për gjitha kompeticionet e saja

UEFA ka vendosur që të lejojë rregullin e pesë zëvendësimeve deri në fund të sezonit për të gjitha kompeticionet e saj.

Ky rregull i ri erdhi si pasojë e pandemisë, për t’iu ardhur në ndihmë skuadrave.

Kështu Liga e Kombeve, kualifikuseset e Europianit, Liga e Kampionëve dhe Liga Europa, do aprovojnë nga 5 zëvendësime, derisa skuadrat do lejohen të grumbullojnë nga 23 futbollistë.

Gjithsej të etiketuara

Leave a Reply