Portieri portugez pjesë e futbollit arab: S’mund të zhvishem para shokëve të skuadrës, sepse…

Cassio Albuquerque dos Anjos, i njohur thjesht si Cassio, ka jetuar shumë vite si futbollist profesionist në Portugali, për të provuar më pas eksperiencën në Emiratet Arabe, më saktësisht te skuadra e Al Taawon. Portieri 40-vjeçar ka folur për “A Bola” në lidhje me kulturat e ndryshme mes Europës dhe Arabisë,