Enis Bardhi bëhet edhe diplomat!

Enis Bardhi, autori i golit të fitores së madhe ndaj Italisë, Aleksandar Trajkovski dhe seleksionuesi, Bllagoja Milevski, prej sot në udhëtimet e tyre do t’i përdorin pasaportat e tyre diplomatike. Me kontributin e tyre në suksesin e ekipit përfaqësues në futboll, ata tashmë janë diplomatë të cilët e përfaqësojnë vendin në