Eduardo Reja trajner i ri i Kombëtares shqiptare, zbulohet edhe paga e tij vjetore!

Eduardo Reja do të jetë trajneri i ri i Kombëtares Shqiptare të Futbollit. Italiani 73-vjeçar do të zëvendësojë bashkëpatriotin e tij, Kristian Panuçi, ndërsa thuhet se zyrtarizimi i tij është vetëm çështje orësh. Reja ka arritur marrëveshjen me presidentin e Federatës Shqiptare të Futbollit, Armando Duka dhe pritet të prezantohet ditën