FFM filloi ndërtimin e terrenit modern me bar sintetik si pjesë e kompleksit futbollistik në Strumicë

Federata e Futbollit të Maqedonisë në bashkëpunim me UEFA-në përmes programës „Hat Trick III“ për përmirësimin e infrastrukturës futbollistike fillon me ndërtimin e terrenit me bat sintetik (pa gomë sintetike) të modelit më të ri për KF Akademia Pandev. FFM paraprakisht firmosi marrëveshje me Komunën e Strumicës dhe skuadrën Akademia Pandev

FFM me format të ri të garave edhe në kuadër të Kupës për sezonin aktual

Federata e Futbollit të Maqedonisë duke u bazuar në nenin 176 të statutit të saj, morri vendim për ndryshimin e sistemit të garave, përfshirë këtu edhe ndeshjet e Kupës për sezonin 2019/2020, njofton “infOSport.mk”. Kështu për herë të parë në historikun e futbollit vendor, ndeshjet gjysmëfinale do të zhvillohen me

FFM propozon tre skenarë të mundshëm për mbylljen e sezonit në LPFMV

Federata e Futbollit të Maqedonisë sot para përfaqësueseve të klubeve prezantoi tri skenarë të mundshëm për përfundim të sezonit garues 2019/2020. Ekipet do të duhet të përcaktohen për një nga tre skenarët, ndërsa vendimin për kampionatin e Ligës së Parë do ta merr Federata e Futbollit të Maqedonisë. Në vijim ju prezantojmë

FFM përfiton 4.3 mln euro nga UEFA

UEFA ka dhënë një fond tepër të majmë sot për 55 Federatat anëtare të saj, përfshirë këtu edhe Federatën e Futbollit të Maqedonisë së Veriut. Plot 236.5 milion euro ka shpërndarë Qeveria e Futbollit Europian për Federatat, të cilat do të përfitojnë nga 4.3 milion euro. Këto para, UEFA i ka shpërndarë

Ndërpritet për kohë të pacaktuar kampionati vendor në të gjitha kategoritë

Komisioni për gara pranë Federatës së futbollit të Maqedonisë vendosi të pezullojë për kohë të pacaktuar kampionatin kombëtarë në Ligën e Parë, Ligat e Dyta e të Treta, si dhe kampionatin e femrave dhe futsallin. Vendimi u mor pas rekomandimeve dhe ndalesave të fundit nga Ministria e Shëndetësisë për parandalimin e