Franko Foda publikon listën e Dardanëve për miqësoret e marsit

Përzgjedhësi i ri i Përfaqësues së Kosovës, Franko Foda e ka publikuar listën e futbollistëve të cilët do t’i ketë në grumbullim për dy miqësoret e rëndësishme të këtij muaji kundër Armenisë, më 22 mars dhe kundër Hungarisë, më 26 mars. Në listën e Fodës janë përfshirë 24 futbollistë, por edhe