Paratë e fituara nga gjyqi ndaj një gazetë, Messi i dhuron në spital!

Gazeta "ABC" ka humbur gjyqin kundër Fondacionit Leo Messi. Akuzat për manipulim të llogarive kishin vënë në diskutim seriozitetin dhe transparencën e fondacionit të krijuar nga ylli argjentinas i Barcelonës, Lionel Messi. Kapiteni i “katalunasve” nuk mund ta pranonte diçka të tillë dhe vendosi ta çonte çështjen në Gjykatë, ndërsa së