Reagimi i presidentit Erdogan, pas sulmit ndaj arbitrit Halil Umut

Pas incidentit të mbrëmshëm në ndeshjen midis Ankaraguxhu dhe Rizespor, ku u sulmua fizikisht arbitri kryesor, Halil Umut Meler, drejtuesit e Federatës Turke të Futbollit, menjëherë kishin thirur një mbledhje urgjente në të clën kishin marë vendim për pezullimin e kampionatit për një kohë të pa caktuar. Po ashtu edhe shoqata