Gravina: Politika jashtë sportit!

Në Asamblenë e Zgjedhore të FSHF-së, i ftuar ishte edhe Presidenti i Federatës Italiane të Futbollit, Gabriele Gravina, i cili foli fillimisht për luftën Rusi-Ukrainë, por edhe duke deklaruar se shpreson që pas kësaj Asambleje të gjithë të jenë më solidar dhe më të bashkuar: “Është një kënaqësi dhe një privilegj