Kroaci-Greqi, ndeshje me rrezikshmëri të lartë! FIFA merr këtë vendim…

Ndeshjet e balotazhit midis Kroacisë dhe Greqisë, që do vendosnin se cila prej tyre do të siguronte një vend për në Botërorin “’Rusi 2018”, janë shpallur të rreziskhmërisë së lartë nga ana e FIFA-s. Shtëpia e futbollit botëror po mundohet të evitojë çdo përplasje eventuale mes tifozerive të zjarrta ballkanase, ashtu